Lax med bönsallad - yummy! ♥

Dagens lunch!
Lax tillagad i ugnen med bönsallad (½pkt svarta bönor, 1 mogen avokado, dressing gjord på olivolja, vit balsamvinäger, salladskrydda, basilika och S/P), och lite vanlig grönsallad. Såå gott! Pressa lite citron över och smaka av med kryddor. Enkelt, näringsrikt och proteinrikt. That's how we like it ♥
 
 

Frukostbrickan

Godmorgon! ♥
Jag har blivit en riktig morgonmänniska. Lediga dagar när jag inte tränar älskar jag att äta frukost alldeles för länge och bara låta dagen starta i ett långsamt tempo. Samma sak denna måndag, jag har ju trots allt semester!

Vad äter ni helst till frukost? Standard för mig är yoghurt med hemgjord granola och färskpressad juice. Just nu ekar kylskåpet på frukt så juicen får vänta tills imorgon. En kopp te är ju heller aldrig fel :)
 

Laktosfri vaniljyoghurt från Valio, ägg, morot och en kopp vaniljte. 
 

Tillbaka med nya krafter!

Nu är jag här igen! Det känns jätteroligt att börja skriva igen. Jag tycker själv att bloggvärlden är himla inspirerande och en fantastisk kanal att få tips och idéer ifrån och nu vill jag vara en del av det.
 
Något som nu ligger mig väldigt varmt om hjärtat är träning och kost. Hälsan helt enkelt. Jag tränar inte enbart för utseendets skull, absolut inte, men jag tänker heller inte sticka under stolen med att jag har mål som jag vill se även i spegeln. Nej, jag tränar främst för hälsans skull. Mitt inre välbefinnande. Det hela började väl efter månader (tror nog jag kom upp i ett år...) hos totalt tre olika sjukgymnaster. Min kropp mår som bäst när den tränar. Blodcirkulationen kommer igång, jag släpper på spänningar som sätter sig runt nacken/axlarna, sover bättre. Ja listan kan göras lång... :) Och framför allt är det extra roligt när man orkar mer, slår sina personliga rekord, sina tider och sina vikter. Det är en grym känsla! 
 
Men bloggen kommer inte bara innehålla träning. Jag är fortfarande en riktig liten shopaholic (kanske inte så passaned med tanke på att jag förhoppningsvis blir en "fattig student" till hösten, men det är ett senare bekymmer). 
 
Det blir lite smått och gott, delar av mitt liv och min vardag. Hoppas ni följer med och vill ta del av min resa! :)
Jenny